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Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.creatorEscosteguy, Paula
dc.date.accessioned2021-10-25T23:34:33Z-
dc.date.available2021-10-25T23:34:33Z-
dc.date.issued2020
dc.identifierdoi:10.1016/j.jasrep.2020.102330en_US
dc.identifier.citationEscosteguy, P. (2020). The experimental butchering of coypu (Myocastor coypus): implications for the analysis of the archaeofaunal record. Journal of Archaeological Science. Reports, 31, Article number: 102330. https://doi.org/10.1016/j.jasrep.2020.102330es_AR
dc.identifier.urihttp://repositorio.filo.uba.ar/handle/filodigital/12980
dc.formatapplication/pdf
dc.language.isoeng
dc.relation.urihttps://www.sciencedirect.com/journal/journal-of-archaeological-science-reports/vol/31/suppl/C
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceJournal of Archaeological Science. Reports;31
dc.titleThe experimental butchering of coypu (Myocastor coypus): implications for the analysis of the archaeofaunal recordes_AR
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionen_US
dc.typeinfo:ar-repo/semantics/artículoes_AR
ubaffyl.InvestigacionProyecto.tituloProyecto González-Frèrees_AR
dc.subject.areaArqueologíaes_AR
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