DSpace Repository
Lo crudo y lo cocido: sobre los efectos de la cocción en la modificación ósea
Login
DSpace Home
→
FILO:UBA
→
Investigación
→
Institutos de investigación
→
Instituto de Arqueología
→
3. Revista Arqueología
→
1999 Vol. 9
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Lo crudo y lo cocido: sobre los efectos de la cocción en la modificación ósea
De Nigris, Mariana Eleonor
URI:
http://repositorio.filo.uba.ar/handle/filodigital/6415
Date:
1999
Description:
FIl: De Nigris, Mariana Eleonor. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas; Argentina.
Fil: De Nigris, Mariana Eleonor. Universidad de Buenos Aires. Facultad de FIlosofía y Letras. Instituto de Ciencias Antropológicas; Argentina.
34 ref.
Show full item record
Files in this item
Name:
uba_ffyl_IA_a_Arq ...
Size:
571.5Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Vol. 9
1999 Vol. 9
Artículos de revistas
Except where otherwise noted, this item's license is described as info:eu-repo/semantics/openAccess
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register